TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Voimaantulopäivä:16. joulukuuta, 2021

Johdanto ja yleiskatsaus

Tämä tietosuojakäytäntö ("käytäntö") selittää, kuinka henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätään, käytetään, jaetaan ja käsitellään, kun käytät tätä verkkosivustoa tai muita sen operaattorin tarjoamia palveluita, mukaan lukien kaikki kirjalliset tai sähköiset viestit ja tehdyt ostot (yhteisesti  "Palvelut") sekä näihin tietoihin liittyvät oikeudet ja valinnat.

Palvelut sisältävät kaikki tämän sivuston kautta tarjotut palvelut, joka sijaitsee osoitteessa sheglam.com ("sivusto"). sosiaalisen median alustojen tilit ja fanisivut ("sosiaalisen median tilit") ja kaikki muut yrityksen omistamat ja ylläpitämät verkkosivustot, sivut, ominaisuudet tai sisältö, jotka linkittävät tähän Käytäntö.

Yritys, joka vastaa tuotteiden myynnistä Sivuston kautta ja palvelujen tarjoamisesta (ja siten maksun perimisestä), on Fashion Choice Pte. Ltd, 22 Sin Ming Lane, #06-76, Midview City, Singapore 573969, toimii Roadget Business Pte.:n lisenssinhaltijana. Ltd., 7 Temasek Boulevard, #12 07 Suntec Tower One, Singapore (038987). Siksi termit "Yritys", "me", "me" ja "meidän" viittaavat eri kokonaisuuksiin.

 

Lue käyttöehdot ja tämä käytäntö ennen Palveluihimme pääsyä tai niiden käyttöä. Jos et voi hyväksyä tätä käytäntöä tai käyttöehtoja, älä käytä tai käytä palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt Palvelumme käyttöehdot ja tietosuojakäytännön. käyttämäsi sivusto.

Oikeus muuttaa tätä käytäntöä: Saamme muuttaa tätä käytäntö ajoittain sen mukaan, kuinka käsittelemme tietojasi ja jos teemme muutoksia, ilmoitamme sinulle tarkistamalla voimaantulopäivämäärää tai viimeisintä muutospäivää tämän käytännön yläosassa. Jos teemme merkittäviä muutoksia jotka vaikuttavat olennaisesti tietosuojaoikeuksiisi,   anna ennakkoilmoitus ja tee se selväksi  Sheglam-verkkosivusto tai muu Sheglam palveluissa tai jollain muulla yhteydenottotavalla, kuten sähköpostilla, jotta voit tarkistaa muutokset ennen kuin jatkat Palveluiden käyttöä.  Jos et hyväksy muutettua käytäntöä, lopeta Palveluiden käyttö välittömästi.

Välittömät tiedot: Lisäksi voimme tarjota sinulle reaaliaikaisia ​​ilmoituksia tai lisätietoja Palvelujemme tiettyjen osien henkilötietojen käsittelykäytännöistä. Tällaiset ilmoitukset voivat täydentää tätä käytäntöä tai tarjota sinulle lisävaihtoehtoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

 

SISÄLTÖ

Napsauta alla olevia linkkejä siirtyäksesi tiettyyn tämän käytännön osioon.

  1. Kuinka keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi
  2. Henkilötietojesi jakaminen >
  3. Evästeet ja muut seurantatekniikat >
  4. Turvatoimenpiteet >
  5. Oikeutesi >
  6. Säilyttäminen >
  7. Kolmannen osapuolen verkkosivustot >
  8. Lapset >
  9. Sosiaalisen median tilit>
  10. Tallennus ja  Henkilötietojesi siirto>
  11. Ota yhteyttä >

 

1 Miten We Ckerää ja Use YmeidänP henkilökohtaiset Itiedot

Kunnioitamme digitaalisten ominaisuuksiemme vierailijoiden sekä tuotteidemme ja palveluidemme käyttäjien yksityisyyttä ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä noudattamalla tätä käytäntöä. Keräämme henkilötietoja, kun käytät palveluitamme.

Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoja, jotka tunnistavat tai tekevät henkilön tunnistettavaksi. Henkilötietojen määritelmä (käytetään tässä tietosuojakäytännössä vaihtokelpoisesti termillä "henkilötiedot") riippuu siitä, missä asut. Vain asuinmaatasi koskeva määritelmä koskee sinua tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilökohtaiset tiedot eivät sisällä tietoja, jotka on tosiasiallisesti peruuttamattomasti anonymisoitu tai yhdistetty siten, että me tai muut eivät voi enää auttaa meitä tai muita tunnistamaan sinua yhdessä muiden tietojen kanssa tai muuten.

Me keräämme henkilötietojasi ja käytämme niitä tukemaan erilaisia ​​toimintoja tai liiketoimintaa. Keräämiemme tietojen tarkoitukset ja tyypit on lueteltu alla olevassa taulukossa, ja niiden tulee ymmärtää sisältävän henkilötietojesi käytön, joka on yhteensopiva lueteltujen tarkoitusten kanssa, tai käyttöjä, joita voidaan kohtuudella odottaa alkuperäisen keräämisen tarkoituksen perusteella.

Tarkoitus

 Phenkilökohtainen Data We Ckerää

Tilin luominen meille ja tilisi hallinta, Palveluidemme tarjoaminen;

·Yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite ja salasana rekisteröityäksesi verkkosivustollemme;

Tilausten täyttäminen tai käsittely;

· Henkilöllisyys- ja yhteystiedot, kuten nimi, puhelinnumero ja toimitusosoite, sekä taloudelliset tiedot tai maksutilitiedot toimitusta, palautusta, palautusta, liikevaihtoveron määrittämistä ja maksutoimia varten;

· Tapahtumatiedot, kuten palautus- ja hyvitystiedot, lahjakortin numero ja tilaushistoria, Palveluissamme perustoimintojen suorittamiseksi, mukaan lukien maksu- ja palautuspyyntöjesi käsittely sekä tilauksen tilasta pitäminen ajan tasalla ja toimituslogistiikka;

· Sijaintitiedot IP-osoitepohjaisella tasolla, jotta voit räätälöidä kokemustasi sopivan paikallisen verkkosivuston, kielen tai käyttökokemuksen näyttämisen suhteen

Asiakaspalvelun ja tuen tarjoaminen tai palveluun liittyvän viestinnän tarjoaminen;

· Viestintähistoriasi kanssamme eri kanavien, kuten sähköpostin, puhelimen, sosiaalisen median, sähköpostin, pikachatin ja asiakaspalvelualustamme kautta, jotta voimme vastata pyyntöihisi sekä pitää sinut ajan tasalla tilistäsi ja Palvelut;

Suorittaa markkinointia, mainontaa tai muita myynninedistämistoimia;

· Yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, sähköpostimarkkinointia varten;

· Ei-suoraan tunnistettavat laitetunnisteet, käyttöjärjestelmätiedot ja evästetiedot tarjoamamme mainonnan tehokkuuden ohjaamiseksi ja mittaamiseksi;

· Tiedot siitä, miten käytät palveluitamme, kuten selaamista, ostoskoriisi lisäämistä, tuotteiden tallentamista, tilauksen tekemistä ja palautuksia) markkinatutkimuksia, tilastollisia analyysejä ja toimintaasi perustuvan personoidun mainonnan näyttämistä varten. sivustollamme ja päätellyistä kiinnostuksen kohteistamme;

· Yhteys- ja henkilötiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, kun osallistut vapaaehtoisesti järjestämiimme kilpailuihin, markkinatutkimukseen, tapahtumaan tai muihin markkinointikampanjoihin;

· Henkilötietojesi jakaminen kolmansien osapuolien mainostajien kanssa. Sovellettavan lain sallimalla tavalla  Sheglam tai kampanjan sponsori voi käyttää tietojasi myös markkinointitarkoituksiin. Osallistumisesi Kampanjaan saattaa johtaa tietojesi lisäämiseen postituslistallemme sekä myynninedistämiskumppaneidemme postituslistalle sovellettavan lain sallimalla tavalla. Palkinnon hyväksyminen saattaa edellyttää, että (ellei laki kiellä) annat meille luvan julkaista joitain tietojasi Sivuston kautta, esimerkiksi voittajien sivulla.

Tuotteen tai palvelumme parantaminen tai personointi;

· Kerää laitteesi tiedot ja käyttötiedot verkkosivustollemme vian analysointia, vianetsintää ja järjestelmän ylläpitoa varten sekä oletusasetusten, kuten kielen ja valuutan, määrittämistä varten.

· Henkilötietojesi jakaminen yritysorganisaatiossamme ja sen sisällä liiketoimintatarpeitamme ja personointia varten;

Petosten ja muun laittoman toiminnan ehkäiseminen ja tutkiminen;

· Palveluiden kautta automaattisesti kerätyt tiedot, kuten selaintyyppi, laitetiedot, käyttöjärjestelmä- ja tiliasetustiedot petosten ehkäisemiseksi ja havaitsemiseksi sekä luottoriskin vähentämiseksi;

· Kirjautumistiedot riskienhallintaa ja petosraportointia varten;

· Laskutusosoite maksutietojen vahvistamista varten

Lainsäädännöllisten tai vaatimustenmukaisuusvaatimusten noudattaminen;

· Henkilötiedot, kuten henkilöllisyystodistukseen tai passiin liittyvät tiedot tulliselvitystä varten;

· Tapahtumahistoria ja tietyt henkilöllisyystiedot oikeudellisten riitojen käsittelyä ja ratkaisemista varten, viranomaistutkimuksia varten ja toimivaltaisen lainvalvontaviranomaisen tai tuomioistuimen laillisten pyyntöjen noudattamiseksi.

Muut tarkoitukset.

Voimme käyttää tietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on paljastettu sinulle ennen kuin annat meille henkilötietosi tai jotka ovat kohtuudella tarpeen pyydettyjen Palvelujen tai muiden niihin liittyvien tuotteiden ja/tai palvelujen tarjoamiseksi, luvallasi tai ohjeestasi.

 

Huomaa: Kun olet yhteydessä meihin sähköpostitse tai Palveluidemme lomakkeiden kautta tai kun jaat sisältöä julkisesti Palveluidemme kautta, pyydämme sinua älä lähetä meille itseäsi tai muita koskevia arkaluontoisia tietoja. Emme kerää tai tallenna arkaluonteisia tietoja tai erityisiä tietoluokkia.

 

2. Henkilötietojesi jakaminen

Saamme paljastaa ja jakaa henkilötietosi osapuolten kanssa alla kuvatulla tavalla.

  • Yritysorganisaatiossamme.Yhtiö on osa yritysorganisaatiota, jolla on useita juridisia henkilöitä, liiketoimintaprosesseja, johtamisrakenteita ja teknisiä järjestelmiä. Saatamme jakaa henkilötietojasi konserniyhtiöidemme ja joissakin tapauksissa konsernin muiden tytäryhtiöiden kanssa liiketoiminnan ylläpitoa ja personoinnin jatkuvuutta varten, esimerkiksi jotta voit nauttia personoidusta käyttökokemuksesta digitaalisissa omaisuuksissamme, jotta voimme tarjota sinulle Palveluihin tai ryhtyä toimiin pyyntöjesi tai mieltymyksiesi perusteella.
  • Palveluntarjoajat .Saamme jakaa henkilötietosi seuraavan tyyppisten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa alla olevan taulukon mukaisesti:

Toimittaja/palveluntarjoaja/prosessori

Tarjottavat palvelut

IT-järjestelmä- ja ohjelmistopalveluntarjoaja

Verkkosivustojen isännöintipalvelut (mukaan lukien pilvitallennus), mobiilisovellusten tai ohjelmistojen optimointipalvelut, asiakassuhteiden hallintaohjelmistot, sähköpostipalveluntarjoajat tai järjestelmän ylläpitopalvelut.

Maksupalveluntarjoaja

Kolmannen osapuolen maksujenkäsittelypalvelut.

Markkinointi- ja mainontapalvelut 

Apu potentiaalisten uusien asiakkaiden tavoittamisessa useiden viestintäkanavien kautta tai jakaminen sisaryritysten kanssa, jotka mainostavat tuotteitamme verkkosivustoillaan

Tilaustäyttöpalvelun tarjoaja

Ostettujen tuotteiden logistiikka-, varastointi- ja jakelupalveluiden, palautus- ja vaihtopalvelujen sekä tilauksen tilan ilmoituspalvelujen tarjoaminen.

Asiakaspalveluntarjoaja

Apua asiakaspalveluiden ja tuen kanssa.

Petostentorjunta- ja tietoturvapalvelun tarjoaja

Identiteettivarmennus-, petostentorjunta- tai luottoriskin vähentämispalvelut verkkosivustomme ja liiketoimintamme suojaamiseksi.

Muut valitsemasi palveluntarjoajat

Muut kolmannet osapuolet

 

Pyrimme varmistamaan, että kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme voivat käyttää tietojasi vain niihin tarkoituksiin, joita varten ne on niille toimitettu, ja siinä määrin kuin se on tarpeen tällaisiin tarkoituksiin kirjallisten ohjeidemme mukaisesti.

  • Lakien ja määräysten noudattamisen ylläpitäminen. Meillä on oikeus paljastaa henkilötietosi tai lain edellyttämällä tavalla tai kun uskomme, että tietojen paljastaminen on tarpeen oikeuksiemme suojelemiseksi ja/tai oikeudenkäynnin, oikeuden määräyksen, sääntelyviranomaisen pyynnön tai minkä tahansa muun vaatimuksen noudattamiseksi. muut oikeusprosessit palvelivat meitä. Saatamme myös paljastaa tietosi, jos uskomme kohtuudella, että paljastaminen on tarpeen sopimuksiemme tai käytäntöjemme noudattamiseksi, tai jos uskomme, että paljastaminen auttaa meitä suojaamaan Yrityksen tai asiakkaidemme oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.
  • Suostumus. Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa tarkoitukseen suostumuksellasi.
  • Yritystapahtumat. Saatamme paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja – mukaan lukien tilitiedot, lompakko-saldo- tai pisteitä koskevat tiedot – ostajalle, mahdolliselle ostajalle, yrityksen tytäryhtiölle tai muulle seuraajalle sulautumisen, myynnin, uudelleenjärjestelyn, uudelleenorganisoinnin, purkamisen taikka myynnin tai siirron yhteydessä. tai kaikki omaisuutemme, joko jatkuvana yrityksenä tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä, jossa palveluidemme käyttäjiä koskevat henkilötiedot ovat siirrettyjen varojen joukossa. Hyväksyt ja hyväksyt henkilötietojesi oikeuksien luovutuksen tai siirron.

Huomaa, että voimme paljastaa rajoituksetta palveluidemme käyttäjistä koostettuja tai anonymisoituja tietoja, jotka eivät tunnista ketään tiettyä henkilöä.

 

3. Evästeet ja muut seurantatekniikat

Saamme käyttää evästeitä, tunnisteita, verkkopikseleitä ja vastaavia tekniikoita kerätäksemme automaattisesti tietoja palveluistamme. Evästeet tai tunnisteet ovat koodin osia, joiden avulla teknologiakumppanimme voivat kerätä tietoja, jotka eivät yleensä tunnista sinua suoraan. Jos laki niin vaatii, pyydämme suostumustasi ennen evästeiden tai muiden seurantatekniikoiden käyttöä. Tämän osion tiedot kuvaavat evästeiden käyttöämme ja kykyäsi hallita evästeiden käyttöä mainontaan liittyvissä tarkoituksiin.

  • Evästeet. Evästeet ovat pieniä verkkotiedostoja, jotka sivusto tai sen tarjoaja siirtää laitteesi kiintolevylle verkkoselaimesi kautta. Niiden avulla sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmä tunnistaa selaimesi ja muistaa tietyt tiedot.

Yleensä käytämme ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä seuraaviin tarkoituksiin: jotta palvelumme toimisivat kunnolla; tarjotaksemme turvallisen selauskokemuksen palveluidemme käytön aikana; kerätäksemme passiivisia tietoja palveluidemme käytöstäsi; mitata, kuinka olet vuorovaikutuksessa markkinointikampanjoidemme kanssa; auttaaksemme meitä parantamaan palveluitamme; ja muistaa mieltymyksesi avuksesi

Käytämme Palveluissamme seuraavan tyyppisiä evästeitä:

  • Ehdottoman välttämättömät evästeet. Nämä evästeet ovat tärkeitä, koska niiden avulla voit käyttää palveluitamme.
  • Toiminnalliset evästeet. Käytämme toiminnallisia evästeitä muistaaksemme valintasi, jotta voimme räätälöidä Palvelumme tarjoamaan sinulle parannettuja ominaisuuksia ja personoitua sisältöä.
  • Suorituskykyevästeet tai analyyttiset evästeet. Nämä evästeet keräävät passiivista tietoa siitä, miten käytät palveluitamme, mukaan lukien vierailemasi verkkosivut ja napsautetut linkit. Käytämme tällaisten evästeiden keräämiä tietoja palveluidemme parantamiseen ja optimointiin.
  • Mainos- tai kohdistusevästeet. Näitä evästeitä käytetään tekemään mainosviesteistä osuvampia sinulle. Ne suorittavat toimintoja, kuten estävät saman mainoksen jatkuvan uudelleen ilmestymisen, varmistavat, että mainokset näkyvät oikein mainostajille, ja joissakin tapauksissa valitsevat kiinnostuksen kohteidesi mukaisia ​​mainoksia. Kolmannen osapuolen mainoskumppanimme voivat käyttää näitä evästeitä kiinnostuksen kohteidesi profiilin luomiseen ja asiaankuuluvan mainonnan toimittamiseen muilla sivustoilla. Voit estää näiden evästeiden käytön alla kuvatulla tavalla.
  • Oma valintasi .Selain voi tarjota sinulle mahdollisuuden kieltäytyä joistakin tai kaikista selaimen evästeistä. Voit myös pystyä poistamaan evästeet selaimestasi. Voit käyttää palveluissamme näkyviä evästeitä koskevia mieltymyksiäsi noudattamalla alla kuvattuja vaiheita.

Emme hallitse kolmansien osapuolten tietojesi keräämistä tai käyttöä kiinnostukseen perustuvan mainonnan tarjoamiseen. Nämä kolmannet osapuolet voivat kuitenkin tarjota sinulle tapoja, joilla voit päättää, etteivät ne kerää tai käytä tietojasi tällä tavalla. Lisäksi useimmat verkkoselaimet tarjoavat ohjesivuja, jotka liittyvät evästeasetusten asettamiseen. Lisätietoja seuraavista selaimista löytyy täältä: Google Chrome,  Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari (pöytäkone), Safari (mobiili),  Android-selain, Opera Mobile ).

  • Web-pikselit .Jos haluat nähdä, kuinka menestyksekkäästi markkinointikampanjamme tai Palveluiden muut tavoitteemme toimivat, käytämme toisinaan tulospikseleitä, jotka käynnistävät lyhyen koodirivin kertoakseen meille, kun olet napsauttanut tiettyä painiketta tai saavuttanut tietyn sivu (esim. kiitossivu, kun olet suorittanut jonkin palvelumme tilaamisen tai täyttänyt jonkin lomakkeistamme). Käytämme myös verkkopikseleitä palveluidemme käyttötapojen analysointiin. Pikselin käyttö mahdollistaa sen, että voimme tallentaa, että tietty laite, selain tai sovellus on käynyt tietyllä verkkosivulla.
  • Analytics. Saamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan Palvelujemme käyttöä. Tällä hetkellä käytämme Google Analyticsia. Google Analytics on verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi sivuston liikennettä. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja ehdot -sivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=fi . Google Analytics Opt-out Browser Add-on tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden estää Google Analyticsin keräämästä ja käyttämästä heidän tietojaan. Se on saatavilla osoitteessa: https://tools.google.com/dlpage /gaoptout.
  • Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi .Käytämme myös uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaaksemme sinulle kolmannen osapuolen verkkosivustoilla, kun olet vieraillut Palveluissamme. Tätä tarkoitusta varten vierailijat ryhmitellään tiettyjen Palveluidemme toimintojen mukaan, esimerkiksi vierailun keston mukaan. Näin voimme ymmärtää mieltymyksiäsi ja näyttää sinulle räätälöityjä mainoksia, vaikka selailisit tällä hetkellä toisella verkkosivustolla, joka myös osallistuu samaan mainosverkostoon. Käytämme Google Adsia, Bing Adsia ja vastaavia mainosverkostoja.
  • Muut seurantatekniikat.Sivustomme sivut voivat myös käyttää Java-skriptejä, jotka ovat verkkosivustojen eri osiin upotettuja koodinpätkiä, jotka helpottavat erilaisia ​​toimintoja, mukaan lukien nopeuttavat tiettyjen toimintojen päivitysnopeutta tai valvovat eri verkkokomponenttien käyttöä. ; entiteettitunnisteet, jotka ovat HTTP-koodimekanismeja, jotka mahdollistavat verkkosivustojen osien tallentamisen tai "välimuistin" tallentamisen selaimeesi verkkosivuston suorituskyvyn nopeuttamiseksi; ja paikallinen HTML5-tallennustila, jonka avulla verkkosivustojen tiedot voidaan tallentaa tai "välimuistiin" tallentaa HTML5-sivuille ja hakea niitä, kun verkkosivustoa käydään uudelleen.
  • Älä seuraa.Jotkin Internet-selaimet, kuten Internet Explorer, Firefox ja Safari, sisältävät mahdollisuuden lähettää "Do Not Track"- tai "DNT"-signaaleja. Koska yhtenäisiä standardeja "DNT"-signaaleille ei ole hyväksytty, sivustomme ei tällä hetkellä käsittele "DNT"-signaaleja tai vastaa niihin.

 

4 Turvatoimet

Ylläpidämme fyysisiä, sähköisiä ja menettelyllisiä suojatoimia, jotka on suunniteltu suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja estämään niiden väärinkäyttö. Turvatoimemme sisältävät alan standardinmukaisia ​​fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä tietojesi luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi

Internet ei ole täysin turvallinen ympäristö. Suosittelemme, että käytät suojattua menetelmää ja monimutkaista salasanaa, jotta voimme varmistaa tilisi turvallisuuden. Suosittelemme myös vahvasti, että et jaa salasanaasi muille etkä käytä uudelleen muilla sivustoilla käyttämiäsi salasanoja Palveluissamme, koska se lisää todennäköisyyttä, että joudut tunnistetietojen täyttämishyökkäyksen tai muun haitallisen kyberkäyttäytymisen uhriksi. Jos sinusta tuntuu, että tilisi tai henkilötietojesi turvallisuus on vaarantunut, ota välittömästi yhteyttä osoitteeseen data@Sheglam.com tai muulla tavalla "Ota yhteyttä" -osio alla.

 

5. Sinun oikeutesi

Pidämme erittäin tärkeänä, että kiinnität huomiota henkilötietoihisi, jotta sinulla on täysi mahdollisuus suojata yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen data@Sheglam.com(katso kohta 11).

5.1 Henkilötietojesi käyttö, oikaisu ja poistaminen

Sinulla on oikeus tarkastella, korjata tai poistaa keräämiämme henkilötietoja. Suojellaksemme yksityisyyttäsi ja henkilötietojesi turvallisuutta voimme pyytää sinulta tietoja, joiden avulla voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi saada tällaisia ​​tietoja sekä etsiä ja toimittaa sinulle ylläpitämiämme henkilötietoja. Joissakin tapauksissa sovellettavat lait tai säännökset sallivat tai vaativat meitä kieltäytymään antamasta tai poistamasta joitain tai kaikkia ylläpitämiämme henkilötietoja. Käyttääksesi oikeuksiasi voit tehdä päivityksiä Asiakastilillesi Sivustolla tai voit ottaa yhteyttä meihin osoitteessa data@Sheglam.com. Emme voi hyväksyä tietojen poistamis- tai muutospyyntöä, jos uskomme muutoksen rikkovan jotakin lakia tai lakisääteistä vaatimusta tai aiheuttavan tietojen olevan virheellisiä.

5.2 Peruuta markkinointiviestintämme tilaus

Jos et enää halua meidän käyttävän sähköpostitiliäsi markkinointisähköpostien tai ei-tapahtumaan liittyvien mainosmateriaalien lähettämiseen, klikkaa suoraan tilauksen peruutuslinkkiä minkä tahansa sinulle lähetetyn sähköpostiviestimme alaosassa tai ota meihin yhteyttä osoitteessa data@Sheglam.com.

 

6. Säilytys

Säilytämme henkilötietojasi tässä käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin sekä varmuuskopiointi-, arkistointi-, petostentorjunta- tai havaitsemis- tai tarkastustarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi myös siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), ratkaistaksemme riidat ja pannaksemme täytäntöön oikeudelliset sopimuksemme ja käytäntömme.

Jos et enää halua olla asiakkaamme tai lopetat Palveluidemme käytön, voit pyytää meitä sulkemaan tilisi ja poistamaan kaikki hallussamme olevat henkilötietosi osoitteessa data@Sheglam.com(Katso kohta 11), joihin sovelletaan tiettyjä lakivaatimuksia.

Jos lähetät meille kirjeenvaihtoa, mukaan lukien sähköpostit, säilytämme tällaiset tiedot sähköisesti tilisi tiedoissa. Säilytämme myös sähköisesti asiakaspalvelun kirjeenvaihdon ja muun kirjeenvaihdon meiltä sinulle. Säilytämme nämä tiedot asiakaspalvelumme mittaamiseksi ja parantamiseksi sekä mahdollisten petosten ja rikkomusten tutkimiseksi. Saatamme ajan myötä poistaa nämä tietueet lain sallimalla tavalla.

Säilytämme myös Palveluiden käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten.Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Sivustomme toimivuuden parantamiseen tai olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään nämä tiedot pidempään

 

7. Kolmannen osapuolen verkkosivustot
Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Tämä käytäntö ei koske näitä kolmannen osapuolen sivustoja. Suosittelemme, että luet kaikkien muiden vierailemiesi sivustojen tietosuojalausunnot, sillä emme ole vastuussa näiden sivustojen tietosuojakäytännöistä.

 

8. Lapset
Palvelujamme ei ole suunnattu alle 16-vuotiaille lapsille tai alaikäisille (soveltuvien kansallisten lakien mukaisesti), emmekä tietoisesti kerää heiltä henkilötietoja. Jos olet alaikäinen, älä yritä täyttää lomakkeitamme tai lähettää meille mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi. Jos alaikäinen on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, vanhemman tai huoltajan tulee ottaa meihin välittömästi yhteyttä (katso kohta 11) poistaaksemme asiaankuuluvat henkilötiedot ja peruuttaaksemme alaikäisen tilauksen.

Jos saamme tietoomme, että alaikäinen on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot viipymättä tiedostoistamme. Kuten käyttöehdoissamme kuvataan, älä lataa kuvia, joissa näkyy muita ihmisiä, etenkään jos he ovat alaikäisiä.

 

9. Sosiaalisen median tilit

Ylläpidämme tilejä ja fanisivuja eri sosiaalisen median alustoilla ("sosiaalisen median tilit"), kuten   Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ja TikTok . Jos vierailet jollakin sosiaalisen median tileistämme, käynnistät erilaisia ​​tietojenkäsittelytoimintoja. Jos et anna meille henkilötietojasi, tietyt tällaisia ​​tietoja vaativien sosiaalisen verkostoitumisen alustojen toiminnot eivät ole käytettävissäsi tai vain rajoitetusti.

Sosiaalisen median tilin omistajana voimme yleensä nähdä vain julkiseen profiiliisi tallennetut tiedot sellaisella sosiaalisen median alustalla ja vain, jos olet kirjautuneena profiiliisi käydessäsi sosiaalisen median tilillämme. Lisäksi voimme käsitellä tietoja, jotka annat meille, kun otat meihin yhteyttä jonkin sosiaalisen median tilimme kautta (esimerkiksi jos luot julkaisun tai lähetät meille yksityisviestin Facebookin kautta). Jos vierailet jollain sosiaalisen median tileistämme, myös kyseisen sosiaalisen verkoston ylläpitäjä käsittelee tietojasi riippumatta siitä, onko sinulla itselläsi profiili kyseisessä sosiaalisessa mediassa. Yksittäiset tietojenkäsittelytoimenpiteet ja niiden laajuus vaihtelevat operaattorin mukaan. Lisäksi sosiaalisen verkoston vastaava operaattori toimittaa meille anonyymejä käyttötilastoja, joita käytämme käyttökokemuksen parantamiseen.

 

10. Henkilötietojesi säilytys ja henkilötietojesi siirto.

Kun käytät palveluitamme, henkilötietojasi voidaan käsitellä tai siirtää asuinmaan ulkopuolelle. Tällaisissa maissa tai lainkäyttöalueilla saattaa olla tietosuojalakeja, jotka poikkeavat joissakin suhteissa tai ovat vähemmän suojaavia kuin asuinalueen lait. Jos et halua, että tietojasi siirretään, käsitellään tai säilytetään asuinmaan tai lainkäyttöalueen ulkopuolelle, sinun tulee välittömästi lopettaa Palveluiden käyttö tai käyttö. Saat lisätietoja näistä siirroista ja turvatoimista, joita käytämme tällaisten siirtojen helpottamiseksi, ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen data@Sheglam.com

 

11.Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita henkilökohtaisista tiedoistasi tai tämän tietosuojakäytännön sisältämistä tiedoista, ota meihin yhteyttä osoitteeseen data@Sheglamcom. Voit myös ota meihin yhteyttä osoitteeseen service@sheglam.com.

Tietosuojatoimistoomme voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen data@Sheglam.com tai alla olevaan postiosoitteeseemme kirjallisesti:

Sheglam Tietosuojatoimisto
7 Temasek Boulevard
#12-07 Suntec Tower One
Singapore (038987) 

.

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as possible.